separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA KOCKAR BEZ DLAKE NA JEZIKU O KIJI PAVLOVIĆ: Evo šta pevačica kaže o ženi koja je zbog nje rešila da PROMENI SVOJE IME! Traži dokumenta na uvid! (FOTO)


Iznenađena je gestom svoje obožavateljke.


Ogromnu pažnju javnosti privukla je vest da je javnosti nepoznata devojka, inače veliki fan Kristine Kije Kockar, odlučila da promeni svoje ime i postane Kija! Ona se javno, putem društvenih mreža, pohvalila da je promenila ime i prezime u Kija Pavlović, a mi smo pozvali Kiju Kockar kako bismo čuli kako komentariše ovaj način dokazivanja ljubavi svog fana.

Autor: Printscreen Facebook

Ne znam da li je to tačno, moram da vidim ta dokumenta. Čula sam da se i pre par nedelja rodila beba u Zagrebu i da su joj dali ime Kija, isto tako ne znam da li je prava informacija. Ali znam za jednu ženu što je istetovirala moje stihove, postoji i butik Kija u Banja Luci i mislim da se još neki lokal zove Kija. Malo mi je sve to čudno, to za promenu imena, ali ako je ta devojka to želela, to je njen izbor. Samo da zna da kad bude se zapošljavala negde pa je budu proveravali, svašta će od naslova da nađu (smeh). Zanima me kako se pre zvala - priznala je Kockareva, a potom nastavila:

Autor: Pink.rs.

Inače, Kija je moj nadimak koji sam sama sebi dala čim sam progovorila kao mala, a Kristina mi je pravo ime. Svi su me uvek zvali Kija. Samo u porodici su me svi zvali Kika, Kiki, Kristina, ali jedino je moj pokojni otac voleo da me zove Kija. Mama me zove Kristl - dovršila je popularna pevačica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti