separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Bejl ne zna ko je premijer Velike Britanije


Fudbaler Real Madrida Velšanin Garet Bejl rekao je da ne zna ko je premijer Velike Britanije, pošto ga zanima samo golf.


Bejl je trenutno u Londonu, gde se oporavlja od povrede zadobijene igrajući za reprezentaciju Velsa.

On je rekao da van fudbala nema mnogo interesovanja i da ga zanimaju samo porodica i golf, pa nije upoznat sa političkom situacijom u Velikoj Britaniji.

- Gledam stvari sa finansijskog aspekta, da li Bregzit utiče na mene na odredjeni način, na novac ili investicije, ali ne čitam ostale gluposti. Ne znam 99 odsto stvari o Bregzitu. Ne znam više ni ko je premijer - rekao je Bejl.

Nakon što mu je rečeno da je premijer Boris Džonson, Bejl je odgovorio: 

- Eto, nisam to znao.

- Mislio sam da je on gradonačelnik? Ne znam, pošto nisam zainteresovan za politiku. Pratim golf i to je sve. Mogu da vam kažem ko je prvi golfer sveta - naveo je Bejl.

On je dodao da polako gubi zadovoljstvo igrajući fudbal.

- Kada imaš 18 godina, to je nešto o čemu sanjaš, ali kada to radiš dugo, polako bledi. I dalje uživam, ali što je viši nivo, to je manje uživanje. Pretpostavljam da, kada si mlad, ne shvataš negativnost koja dolazi sa tim - naveo je Bejl.

Poslednjih meseci spekuliše se da će Bejl napustiti Real Madrid, pošto trener Zinedin Zidan ne računa ozbiljno na njega. On je imao brojne probleme sa povredama mišića i dugo se oporavljao.

Britanski mediji preneli su da je Bejl tokom boravka u Londonu razgovarao sa menadžerom o mogućem transferu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti