separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

RAZOTKRIVEN PLAN OTMIČARA: Pokušali su da namame i Petrovog brata, a OVO IM JE BIO CILJ!


Otmica Petra Mitrovića (13) podigla je celu Srbiju na noge. Dečaka je policija pronašla za menje od 24 sata, a meštani Stare Pazove su i dalje u šoku.


Uverene da žive u mirnoj i bezbednoj sredini, građane Stare Pazove je šokirala vest o otmici. Kako kažu, iako je reč i maloj sredini, izgleda da ipak ne znaju ko sve tu živi. Nakon što je drama okončana i Petar vraćen kući, oni i dalje ne moga da veruju se tako nešto dogodilo.

Za porodicu kidnapovanog dečaka imaju samo reči hvale. 

Otmičari su Petra (13) vezali lancem, stavili mu džemper na glavu i prvo otišli do obližnjeg igrališta kako bi namamili i njegovog starijeg brata. Plan im je bio da i njega kidnapuju. 

Kada im to nije pošlo za rukom, odveli su ga do vikendice u Belegišu, držali ga u nehumanim uslovima, sa džemperom na glavi i komunicirali su na njim preko papira, kako im ne bi prepoznao glas. 

Autor: Printscreen Youtube/Rtv Stara Pazova

Kako kaže, Petrova rođaka koja nije htela pred kamere, Petar je kada se u subotu uveče rastao sa drugarima i pošao kući primetio još jednog biciklisti iza sebe, ali nije posumnjao da je reč o praćenju.

Dečak je, kada se pojavio drugi napadač, pokušao da pobegne, ali su ga otmičari sustigli. 

Petrov otac Goran kaže da je on sada dobro, ali da je potresen i da će na neko vreme sa porodicom otići iz Stare Pazove. 

Marko J. (54) i njegova dva sina, Lazar J. (18) i maloletni N.J, kao i Aleksa M. (18) uhapšeni su zbog sumnje da su oteli Petra.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti