separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

OTEO JE MALOG PETRA SA DVOJICOM SINOVA, A EVO ŠTA JE URADIO PRE 15 GODINA: Sa grupom razbojnika prerušen u policajca zaustavio kombi koji je prevozio novac! Vozača vezali, pa pobegli sa DŽAKOVIMA PARA!


Otmičar dečaka iz Stare Pazove, Marko Jovišić (54), koji je uhapšen sa dvojicom sinova, zbog sumnje da je organizovao otmicu 13-godišnjaka je stari znanac policije!


Novosadska kriminalistička policija, u dva navrata, ga je hapsila i uputila na višegodišnje robijanje. Naime, pre 15 godina, napadači, u policijskim uniformama, na obodu Fruške gore, na putu od Iriškog venca ka Banstolu, presreli su kombi beogradske agencije, koji je transportovao novac iz više objekata, po Vojvodini.

Tom prilikom, brutalni razbojnici razoružali su vozača i njegovog pratioca, vezali ih i ostavili u šumi, te, s džakovima para, pobegli u pravcu Velike Remete. "Policijski" golf su zapalili na ulasku u Sremske Karlovce.

Autor: Informer.rs, MUP Srbije

Svega par dana kasnije, u velikoj akciji novosadskih inspektora i pripadnika beogradskog odreda žandarmerije, u Staroj Pazovi su uhapšeni Jovišić i 5 članova njegove grupe, među kojima je bio i jedan aktivni policajac - Siniša O.

Ozbiljna kriminalna grupa je istovremeno lišena slobode, pronađen je veći deo para, a zaplenjen je arsenal oruzja! Marko je tada otišao na robiju, ali nedugo nakon što je napustio KPD Sremska Mitrovica, ponovo je dolijao.

Pre 4 godine, novosadski inspektori ponovo su uhapsili Jovišića i to u Petrovaradinu, u momentu kada je iznudio novac, na konto nepostojećeg duga, od jednog Novosađanina.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti