separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEVIĐENI HAOS NA IMANJU! Miljana URLALA na Zolu kao NIKAD DO SAD, bacala stvari po Zadruzi, pa optužila Čolića da radi OVO! (VIDEO)


Nije mogla da se smiri.


Nakon što se Miljana Kulić vratila sa lekarskog pregleda, pročitala je Lazaru Čoliću Zoli stvari koje je zapisala na svojoj ruci, a zatim otišla da ispriča Mariji Kulić šta se desilo. Marija se zabrinula zbog reči koje joj je Miljana rekla, pa je to iznela za crnim stolom, a onda je Zola istakao da je Kulićeva njemu rekla da stvari nisu toliko ozbiljne. Kada je to Marija ispričala Miljani, Kulićeva je ušla u kuću kao razjareni bik i počela da urla na Zolu.

Autor: TvPink Printscreen

Kako te nije sramota da lažeš više? Što si rekao kad je moja majka ušla da lažem? Rekao si da lažem. Rekla sam da ako mi tromb krene, odmah smrt. Da tromb može da krene u svakom trenutku, zašto me ponižavaš? Zašto praviš budalu od mene? Zašto si na imitacijama pravio budalu od mene? Sram te bilo, večito praviš lažova od mene. Javio mi se tromboflevit. Ti ne znaš šta pričam - urlala je Miljana na Zolu.

Obezbeđenje je uletelo u kuću, a Miljana je izašla iz kuće i nastavila da divlja po imanju, pa je tako prevrnula sto i počela da kometariše Čolića. Zola je istrčao za njom, a Miljana je počela da ga optužuje da je sa njom samo iz koristi.

Autor: TvPink Printscreen

Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Da li si zbog para sa mnom? Kako ti nije žao? Da li si zbog popularnosti sa mnom? Vidiš šta sam dobila od stresova. Sve što radiš, Bog će da ti vrati - pričala je Kulićeva svom dečku, koji se pravdao.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti