separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SITUACIJA JE VEOMA NAPETA NA RAJSKOM OSTRVU! Zola potpisao ugovor, Miljana još nije odlučila! Evo zašto je Kulićeva završila u suzama! (VIDEO)


Svi čekaju da vide šta će se desiti!


Tokom boravka na Rajskom ostrvu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola razgovarali su o njegovom obećanju da će joj sav honorar prepisati, kao vid sigurnosti prema njoj.

Iako je on ipak potpisao ugovor, Kulićeva nije mogla da stavi svoj potpis, kako je tvrdila, zbog toga što se on loše osećao.

Autor: TvPink Printscreen

Ne mogu da potpišem, jer se ti osećaš loše! Ja kada bih uzela od tebe, a ti isto nemaš oca... Mene i moje dete bi Bog kaznio, tako da ja tebi svakako ne bih uzela novac - govorila je MIljana.
Sve to stoji Miljana, ali ti si tražila ugovor, koji sam ja potpisao, ti treba da potpišeš. Ti poverenja u mene nemaš, ja tebi verujem. Ja ne bih želeo dete sa tobom kada ti ne bih verovao - odgovorio je Lazar.

Autor: TvPink Printscreen

Ako rešim da rodim dete, ovo važi, ako ne rešim, ovo ne važi - odlučila je Miljana, ali ipak nije mogla da potpiše ugovor, jer je tvrdila da Zoli nije bilo dobro.

Miljana i Zola su došli ponovo u sukob, kada je Lazar izjavio da mu Kulićeva ne bi dala novac ukoliko odluči da ne održi trudnoću, zbog čega se zadrugarka uvredila.

Autor: TvPink Printscreen

Da li misliš da bi bila čovek, kada ti ne bi dala novac, a znam da nemaš oca? - upitala je Kulićeva kroz suze.
Ne bi, kada bi te prevario ovde sa nekom - odgovorio je Zola.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti