separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UPRAVO NA PINKU! Napetost s Austrijom raste u 16. epizodi CRVENOG MESECA: Besan zbog Martinovog ubistva, prestolonaslednik traži Apisovu pomoć! (VIDEO)


Gledajte novu epizodu serije koja obara sve rekorde gledanosti.


Nova uzbuđenja i preokreti očekuju vas u 16. epizodi istorijskog spektakla „Crveni mesec“, koja je upravo počela na TV Pink!

Teodora sa majkom Verom otpočinje pripreme za svadbu sa Nikolom, a u planiranje im se umešao i Petar, koji smatra da sve treba da bude po želji njegove sestre.

Ona se udaje, ona će i da odluči – rekao je Petar, ali ga je Vera prekinula.

Autor: TV Pink Printscreen

Slušaj Petre, ti se u to ne razumeš. Idi za svojim poslom, a mi ćemo lepo o cveću – odgovorila mu je Vera, nakon čega se Petar našalio sa njima.
Je l' da? Situacija je znači komplikovana kao teorije relativiteta – rekao je Petar, zbunivši majku:
Teorija čega?

Autor: TV Pink Printscreen

Kako je bio okupiran poslom i privikavanjem na obaveze u austrijskom poslanstvu u Beogradu, Oto je potpuno zapostavio porodicu, te je odlučio da dan provede sa suprugom Marijom.

Moraćete danas same da se snalazite. Imate možda već neki plan? – pitao je Oto Sofiju i Nataliju, a dočekao ga je ćerkin sarkastičan odgovor:

Autor: TV Pink Printscreen

Jao oče, ti si nama sad tako pomrsio račune time što si ukrao majku, da ćemo nas dve evo sedeti ovde i tugovaćemo ceo dan.

Autor: TV Pink Printscreen

Besan zbog Martinovog ubistva i drskosti austrijskog poslanstva, prestolonaslednik Aleksandar hitno poziva Apisa na razgovor.

Hteo bih da nasamo prodiskutujemo jednu tačku iz vašeg izveštaja – započeo je prestolonaslednik, a potom Apisu pojasnio o čemu se radi:
Aktivnosti srpskih dobrovoljaca i obaveštajaca izvan teritorija Srbije.

Autor: TV Pink Printscreen

Tokom ručka u beogradskom hotelu „Moskva“, glumici Hristini stiže buket cveća sa misterioznom porukom.

Kakve divne kale, zamirisale su još sa vrata. Da vidimo ko to ima toliko stila – rekla je Hristina.

Autor: TV Pink Printscreen

Da li su kale Petrov način da se izvini Hristini ili glumica ima još udvarača, kakav plan je smislila Sofija i da li će prestolonaslednik uz Apisovu pomoć uspeti da reši novonastalu situaciju u državi, saznaćete upravo sada u novoj epizodi „Crvenog meseca“, koja je počela sa emitovanjem na Pinku!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti