separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MI SMO IMALI SREĆE, BILI SMO DVE SRODNE DUŠE: Dino Merlin nikada emotivnije progovorio o supruzi, a ono što je želeo da učini za nju će vas RAZNEŽITI! (VIDEO)


Bio je spreman!


Popularni pevač Dino Merlin retko priča o svom privatnom životu, a porodicu nikada nije želeo da ističe u prvi plan, delom zato što je smatrao da tako treba, delom zato što ni oni nisu to želeli. 

Autor: TV Pink Printscreen

Međutim, on je sada ipak rešio da otvori dušu i progovori o momentu kada je prvi put sreo svoju suprugu Amelu.

Čovek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dve srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za ceo život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve. A to je ludost jer sam ja imao samo imaginaciju i strašnu želju da joj to pružim, a kad imate želju, baš jaku želju, onda vam se to i ostvari - ispričao je pevač.

Autor: TV Pink Printscreen

Inače, Dino i Amela imaju dvoje dece, koji su oboje odrasli i svoji ljudi, ali nikada nisu želeli da koriste ime svog oca kako bi se probili u svetu slavnih. 

Šta je pevač još ispričao u današnjoj Premijeri, pogledajte u nastavku. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti