separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZBOG ČOLAKA PONOVO PROLAZI KROZ PAKAO! Potpuni haos je nastao kada je u Zadrugu ušla Ermina, a onda je Zerini PUK'O FILM: Sprema se tužba, evo koga sad ŠALJE NA SUD! (FOTO)


Još jedna osoba iz "Zadruge" našla se na spisku onih koje bivša učesnica želi da izvede pred lice pravde.


Ceo Balkan pričao je o Zerini Hećo tokom njenog učešća u drugoj sezoni "Zadruge", gde je ostala upamćena po turbulentnoj vezi s Banetom Čolakom, s kojim ratuje i sudi se otkako se rijaliti završio, a sada je ponovo upletena u ljubavnu priču svog bivšeg dragog!

Autor: Rijaliti Zadruga

Naime, svi bruje o emotivnom životu Baneta Čolaka koji je u svoj ljubavni trougao upleo Ivanu Krunić, zgodnu pevačicu kojoj se nabacivao, ali i svoju devojku Ermina Pašović, koja se pre tri dana pridružila zadrugarima. Kao što se moglo i očekivati, nastao je potpuni haos - Banetov ljubavni život komentarisali su svi zadrugari, a mnogi su se prisetili i njegovog odnosa sa Zerinom Hećo koja pošto-poto želi da stavi tačku na tu priču, međutim, bezuspešno.

Autor: Pink.rs, Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Nakon što je saznao da je Ermina navodno izgubila Banetovo dete, Lepi Mića istakao je: "I Zerina je abortirala, ova pobacila...", što je bilo dovoljno da razljuti Sarajku koja je rešila da ga pokrene tužbu.

U toku emisije "Pitanja novinara" je opet spominjano moje ime u negativnom kontekstu i iznesene su laži za koje sam već tužila pojedine učesnike, tako da će se na sudu ovaj put pridružiti Lepi Mića. S nestrpljenjem očekujem kraj sudskog procesa, čija će presuda, na moju ličnu inicijativu, biti javna i, Bogu hvala, opovrgnuće sve negativne, da ne kažem odvratne natpise i izjava mnogih koji su u poslednjih tri godine svojim izjavama pravili medijski linč na mene - poručila je Zerina.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti