separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NOVI DETALJI O STRAVIČNOM ZLOČINU - Milka koja je optužena za UBISTVO SVOJIH ĆERKI, patila je od depresije! Sumnja se da je htela da presudi i sebi! (FOTO+VIDEO)


Milka Đurašović, koja je u Pertu optužena za ubistvo ćerki Mie (10) i Tijane (6), koristila je lekove protiv depresije, koje joj je prepisao lekar, ali je policija potvrdila da nema saznanja da je u porodici ranije bilo nasilja.


Tridesetosmogodišnja majka, koja radi kao bolničarka u Crvenom krstu, optužena je za ubistvo ćerki u njihovoj kući u severnom predgrađu Medli.

Sumnja se da je nakon toga digla oružje na sebe, a policija ju je toga dana uveče našla na stazi pored plaže u Kalaruu, s ranama koje je sama sebi nanela. Pretpostavlja se da je popila i otrovne supstance.

Trenutno se nalazi u Kraljevskoj bolnici u Pertu, pod nadzorom policije, a danas je saslušana u bolničkoj postelji.

Devojčice je našao 43-godišnji otac Nenad Đurašović, koji je prvo video jednu devojčicu pored ulaznih vrata svog doma u ulici Bogdanič vej, a zatim i njenu sestru, u prostoriji za pranje veša.

Komšinica, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je za WAtody da porodica iz Bosne nekoliko dana pre ubistva nije videla majku, a druga tvrdi da se ni po čemu nije moglo zaključiti da par ima teškoća u braku i da su delovali kao srećna porodica.

- Ljubili su se, išli zajedno na odmor. Devojčice su bile divne, ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - rekla je ona.

Komšija, ćija se ćerka družila s Miom rekao je da je Nenad u petak bio u šoku. 

- Bio je bled kao krpa. Nije mogao da govori - rekao je za Vest Australijan. Prema rečima drugih komšija, baba i deda devojčica su "plakali od tuge" dok su neutešno ležali pored mrtvih tela.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti