separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

IZ MINUTA U MINUT - PINK.RS NA JARINJU: Fudbaleri Crvene zvezde nisu pušteni na Kosmet - Evo kada i gde će biti odigrana utakmica Kupa Srbije (FOTO)


Ekspediciji FK Crvena zvezda nije puštena na Kosmet i fudbaleri se vraćaju sa administrativnog prelaza Jarinje.


Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između FK Trepča i FK Crvena Zvezda zabranjena je, potvrdio je direktor Trepče Bojan Jakšić. Ubrzo nakon ove izjave su fudbaleri crveno-belih vraćeni za Beograd.

U međuvremenu na prelazu Jarinje stacionirane su pojačane snage kosovske policije, sa dva vozila specijalne policije, javljaju reporteri.

Autor: Kosovo Online

Dešavanja na administrativnom prelazu iz minuta u minut:

12.03 - Kako je direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić rekao, vlada u Prištini zabranila im je ulazak na Kosovo i Metohiju.

11.55 - Prema saznanjima portala Pink.rs utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između FK Trepča i FK Crvena Zvezda biće odigrana sutra u 15 sati na terenu Nacionalne kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi.

11.53 - Igrači će izaći iz autobusa, kako bi pozdravili okupljene navijače.

11.47 - Upravo se okreće autobus sa igračima Crvene zvezde.

11.35 - Autobusu sa igračima Crvene zvezde ipak neće biti dozvoljeno da prođe na teritoriju samoproklamovane države Kosovo.

11.30 - Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na administrativni prelaz. Autobus sa fudbalerima Crvene zvezde, kako je i najavljeno, stigao je na administrativni prelaz, uprkos tome što se pojavila informacija da im neće biti dozvoljen ulazak na KiM. Na prelazu su i pojačane snage kosovske policije.

Autor: Kosovo Online

11.15 - Za nekih 15 do 20 minuta bi fudbaleri Zvezde trebalo da stignu na administrativni prelaz.

11.01 - Sportski direktor Fudbalskog kluba Trepča Bojan Jakšić rekao je da je dobio potvrdu od kosovske policije da će biti sprečeno odigravanje utakmice sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije.

10.59 - Velike policijske snage i sa srpske strane su na prelazu.

Autor: Kosovo Online

10.54 -  Na Jarinju je i  i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.

10.53 - Predsednik Srpske liste Goran Rakić nalazi se na prelazu Jarinje.

- Nemam još zvaničnu informaciju oko utakmice. Navijaćemo svakako za naše, za najbolji klub, za našu Srbiju - rekao je Rakić okupljnim novinarima.

10.40 - Prema informacijama Srba sa Kosova, Albanci su doveli ROSU, nezvanično oko 100 pripandika ove specijalne jedinice čeka dolazak Crvene zvezde.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti