separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

SLUČAJ SLAVICE BURMAZOVIĆ - Evo kako je njen bivši suprug oteo decu i odveo ih u Iran


Posle 4 godine od otmice i više od 3 godine od pravosnažne presude turskog suda, oteta deca Slavice Burmazović vratiće se danas u Srbiju.


Slavica će svoju decu sačekati danas na Aerodromu Nikola Tesla, gde će iz Irana stići u pratnji našeg ambasadora u toj zemlji, Dragana Todorovića.

Naime, troje dece Slavice Burmazović oteo je njen bivši suprug Ejup Sabri Jundži koji je turski državljanin u avgustu 2015. godine. Turski sud doneo je odluku da se deca vrate majci, ali je otac posle toga s decom otišao u Iran.

Slavica je 2016. godine poslednji put videla svoju decu, jer je njen bivši suprug Ejup Jundži njihovu decu Ajšu (14), Esmu (13) i Tarika (7) bez Slavičine dozvole poveo sa sobom u Tursku.

Autor: Printscreen Facebook

Slavica je decu uspela da pronađe u Iranu, u Teheranu. Sa sinom i ćerkama se čula telefonom, ali joj bivši muž nije dozvoljavao da ih vidi. Iako su turski sudovi davno presudili da deca treba odmah da budu vraćena u Srbiju, Slavica je bila nemoćna.

Dokaz da su deca u Iranu dobila je tek kada je objavio slike sa prijema u turskoj ambasadi u Teheranu.

- Ne znam zašto je otišao tamo, ali su mi rekli da je to što se nalazi u Iranu prepreka turskim vlastima da ga uhapse i da predaju decu meni - pričala je Slavica.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti