separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ŠTO JOJ NE PREDAŠ CEO SVOJ HONORAR: Zola PREZNOJIO Miljanu predlogom, evo šta će uraditi po izlasku iz rijalitija! (VIDEO)


Marija ih je slušala sve vreme dok su kovali dugoročne planove.


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se svađali sa Marijom Kulić jer su imali intimne odnose uprkos savetima lekara da to ne rade neko vreme dok se ne oporavi od abortusa na koji je Kulićeva išla 25. novembra.

Autor: TvPink Printscreen

Marija joj je zamerila što ne razmišlja kako će se predstaviti u javnosti imajući u vidu da nikog ne sluša, čak ni rođeni majku.

Odmah ću da uložim u stan, hoću da sredim mesto gde ću da živim, o tome mislim ovde, ne o tome šta će ljudi da kažu - vikala je Miljana. 
Što ti sav honorar ne predaš njoj, pa ako ti trebaju pare, ti prebaci. Vidiš da je to problem ovde. Da se dogovaramo, pola pola da plaćamo - predložio je Zola Miljani.

Autor: TvPink Printscreen

Ja ću stan da kupim, da to bude moj stan. U njemu živimo zajedno. On će od svojih para da kupi automobile i nešto da uradi sa njima. Za 4 godine kada sve bude u redu, u rijaliti ponovo. Posle kad Željko poraste, ti ga čuvaš, ja uđem u rijaliti i kupim detetu stan i kraj - rekla je Miljana. 
Mi možemo i kuću za sebe da kupimo, a stan prebaci na dete, to je moj savet - govorio je Zola, a Mariji se nije svidela ova ideja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti