separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OVDE POMOĆI NEMA! Zadrugari progovorili o SKANDALOZNOJ KUPOVINI nakon OŠTRE KAZNE, Miljana uporedila Dalilu i Dejana sa Aleksandrom i Davidom! (VIDEO)


Drama na samom početku emisije!


Na samom početku emisije "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević pročitao je važno saopštenje Velikog šefa. Zadrugari su kažnjeni smanjenjem budžeta za sledeću nedelju, zbog toga što su danas u čamce ušli i ljudi koji se nisu javili kao dobrovoljci za izazov. Među tim zadrugarima bili su i Dalila i Dejan Dragojević, koji su se pobunili da nemaju šta da jedu zbog zadrugara. Nakon njih ustala je Miljana Kulić koja je iskritikovala bračni par.

Autor: TvPink Printscreen

Dobro veče svima, u prošloj "Zadruzi", kao i u ovoj, kasnije se upali šporet, kao i posle lajva. To je samo izgovor. Dalila i Dejan sve više i više liče na Aleksandru i Davida. Sad su i oni počeli da trče u kupovinu, večito za njih nema, oni nisu prvi put u rijalitiju. Svako gleda sebe - rekla je Miljana, a Dalila se pobunila.

Autor: TvPink Printscreen

I Jelena Pešić je danas išla u novi deo imanja, iako se nije prethodno javila kao dobrovoljac, a ona je pokušala da se opravda pred svima da je išla zbog toga kako bi vratila čamac. Nakon nje je ustao i Miloš Bojanić i objasnio zašto je trčao u kupovinu, iako se nije javio.

Trebalo je da shvatim da mogu da učestvujem, pošto je navedeno da nije sport. Nisam podigao ruku, pao sam na tom ispitu. Što se tiče šporeta, pričaju o gašenju šporeta, a ne pričaju o paljenju. Sani i ja uvek spremimo jer ustanemo prvi - istakao je Miloš.

Autor: TvPink Printscreen

Mi ovde imamo trkače na sto metara bez prepona. Svi smo znali da je ponedeljak i da čekali smo pismo. Pismo je stiglo do druge, treće rečenice, već su otrčali. Imamo ljude koji se boje da ostanu gladni. Ko god trči tamo. Imamo raznorazne... Poenta priče je, odjednom jedemo svi musli. Kada stigne za slavu prase, onda ostavite prase. Sve je pojedeno sa Borine slave, a danas jedemo delikates. Ovde pomoći nema! - pričao je Lepi Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti