separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TRENUTNO IMAM VEĆE ŽIVOTNE PROBLEME! Bane se OVAKO pravdao zbog nedolaska na Borinu SLAVU, Ermina otkrila da li mu je ZABRANILA da se pojavi! (VIDEO)


Bora ispričao zbog čega je bio neraspoložen.


Nakon što su zadrugari prokomentarisali današnju raspodelu budžeta, voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji pokrenuo priču o slavi Bore Santane, na koju neki od zadrugara nisu ni došli, a bliski su bili sa Borom.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam se nešto smorio, ne zbog njih, nego i zbog svojih nekih stvari. Očekivao sam da će nešto da mi stigne. Možda se ljudima nešto nije svidelo. Ja sam bio skroz utučen, posle sam se podigao. Najviše sam zamerio Banetu, u šoku sam bio što nije bio tu. On je rekao da je pričao sa devojkom i da je plakala - pričao je Bora, a onda je ustao Bane Čolak da se opravda:
Trenutno imam veće probleme životne, mislim da je neiskreno da dođem da se veselim. Bitnije mi je bilo da provedem vreme sa njom. Bora kao moj prijatelj to shvata. Ja nemam potrebu da se pravdam ikome osim Bori. Nisam rekao da neću doći na slavu, samo sam rekao da ne znam koliko ću biti na slavi, imao sam mnogo bitnijih problema da rešim - pričao je Čolak, a onda je ustala i Ermina Pašović, Banetova devojka: 

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam od samog starta rekla da neću da dođem na slavu, zna on o čemu se radi. Zamerila sam mu nešto. Banetu nisam zabranila da dođe na slavu. Ja sam mu rekla da ne želim da idem na slavu jer sam se naljutila na Boru, on je rekao da neće ni on ići. Deset puta sam mu rekla da ide - istakla je Ermina.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti