separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

BORA ostao ZATEČEN kad je čuo kako su zadrugari komentarisali dan kada je slavio slavu: NIKO NIJE ISPOŠTOVAO DOMAĆINA, MI SMO STOKA! (VIDEO)


Nije znao da su takmičari bili toliko neprimereni!


Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pretres nedelje" mogla da počne, a već na samom početku nastao je haos kada se pokrenula tema o obeležavanju krsne slave Sveta Petka, čiji je domaćin bio Bora Santana.

Kako su bili svesni da je ponašanje pojedinih bilo katastrofalno i krajnje nedopustivo, Marko Janjušević Janjuš imao je potrebu da se oglasi i prizna da u javnosti šalju veoma lošu sliku o sebi.

Autor: TvPink Printscreen

Bilo koje slavlje i veselje da je bilo, niko od nas ispoštovao domaćina. Jurnemo svi kao stoka na pivo, pa onda krijemo, narod se smeje. Jedva sam čekao slavu i kad sam došao, viskija ni piva, ničega nije bilo. Ja volim jednu čašu da popijem - rekao je Janjuš.
Ja sam ispoštovalo slavu, a to što mi se spavalo bilo je jače od mene. Ja sam posle toga ustao i nastavio žurku u pidžami - rekao je Filip.

Autor: TvPink Printscreen

Bora je od samog početka bio neraspoložen, znaš li koliko smo se trudili da ga podignemo! - rekla je Jelena.

Lepi Mića bio je šokiran njihovim izjavama, pa im je svima stavio do znanja da svojim ponašanjem nisu ispoštovali domaćina, već da su na istoj prisustvovali samo da bi sebi ugodili.

Šta će vam piće na slavi?! Na slavu se dolazi da se ispoštuje! - rekao je Lepi Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam želeo da otpevam par pesama, zato što je to Bora želeo! Ali, meni su hteli da podvale i rekli su mi da ja moram da vratim mikrofon - rekao je Miloš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti