separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SKANDAL! Mina pokušala da isprovocira Taru, A ONDA SU PALE OPASNE PRETNJE! Lepi Mića POLUDEO: Sa 19 godina pričate o KRIMINALU, sram vas bilo! (VIDEO)


Nije mogao da veruje šta čuje!


U toku večerašnje emisije "Izbor potrčka" nastala je žestoka svađa između Tare Simov i Mine Vrbaški, a niko nije očekivao da će jedna drugoj uputiti opasne pretnje.

Naime, do rasprave je došlo danas u toku dana kada su jedna drugoj spominjale porodicu, a nastao je haos kada je Vrbaški iskroristila informaciju iz spoljnog sveta i otkrila da je Tarina mama još uvek u zatvoru.

Autor: TvPink Printscreen

Govorila je konstantno da zna ko će biti omiljeni, a ko potrčko. Onda je ušla u sobu i rekla da mi je da će mi se skinuti sa grbače tek kad se izvinim. Ovo je drugi ili treći put da ona meni prilazi i govori neke stvari. Ja sam čula da je njena mama i dalje u zatvoru i to sam joj rekla. Rekla sam joj da me ne dira, jer neće moći da uđe u Srbiju - rekla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, Tara je ponovo burno odreagovala na njene prozivke, pa ju je kratko i jasno stavila do znanja da ni ona nije naivna kao što su neki mislili.

Mene tvoje mišljenje ne zanima, ti si meni rekla da je tebi data ta informacija da to protiv mene iskoristiš. Kaži sad šta si rekla pre nego što si ušla u Zadrugu 1 i 2, da ako ja uđem preskačeš ogradu. Ti si Ani Korać punila glavu kako je ja pljujem po novinama i pričam najstrašnije stvari, Nori si govorila da sam ja prostitutka. Zato je sve što sam rekla za novine istina! Nemoj da se kačiš sa mnom, jer ćeš završiti loše - rekla je Tara.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam u šoku! Devojke od 19 godina pričaju kriminalne priče! Sram vas bilo! - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti