separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

BILA SAM ŠOKIRANA! Ivana Krunić ne razume zbog čega je Ermina stavlja na STUB SRAMA, Čolak branio svoju VEZU! (VIDEO)


Lepi Mića ponovo istakao da je Ermina "plava Zerina".


Nakon što je ovonedeljni vođa Tara Simov odabrala Ivanu Krunić i Vladimira Tomovića za svoja dva potrčka i Mateju Matijevića za omiljenu osobu, počela je emisija "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan je otvorio prvu temu za ovu noć, a to je bio komplikovani odnos između Ivane Krunić, Ermine Pašović i Baneta Čolaka. Ivana je ispričala da ju je šokiralo to što Ermina nije želela da priča sa njom po svom ulasku.

Ja nisam znala zbog čega od samog početka toliki napad na mene. Kada neko ima problem, sasvim je normalno da se sedne i raspravi. Bila sam šokirana tom situacijom, najviše zbog toga što mi se Bane nije ni obratio od kada je ona ušla. Bila sam na doku, malo sam se isplakala, posle sam se vratila u normalu. Od par ljudi sam dobila savet da treba da porazgovaram sa njom - počela je Ivana, pa otkrila šta bi rekla Emini da je mogla:

Autor: TvPink Printscreen

Prvo bih je pitala: "Zbog čega takvi napadi?". Kada sam ulazila sa Banetom u bliskosti, imala sam informaciju da je slobodan, da mu je devojka dala dopuštenje. Taj način nije način koji ja lako podnosim. Želela sam da sednemo i popričamo. Iznela je mnogo stvari koje nisu istinite. Nisam znala ni da je trudna - nastavila je Krunićeva.

Nakon toga je ustao Lepi Mića i objasnio zašto je rekao za Erminu da je "plava Zerina Hećo".

Cela ta priča, iz istog su grada, ista priča sa Banetom, isto stanje. Bane je ovde sve vreme pričao da nije u vezi - ispričao je Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Mi smo se upoznali pre 12. avgusta, 12. smo zvanično započeli vezu. Ja nisam verovao da je to neka ozbiljna veza, da je to nešto kratko i da će to da se ugasi. Kada sam ušao ovde i video koliko joj je stalo do mene... Do mene joj je stalo kao emotivnog partnera, a do Gagija kao prijatelja - istakao je Bane.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti