separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Bane kreirao priče pred ulazak u Zadrugu?! Takmičarke PRIZNALE SVE, a onda ga je Mirko Gavrić POKOPAO: I mojoj bivšoj ženi je slao poruke! (VIDEO)


Za ovo niko nije znao!


U emisiji ,,Pretres nedelje" nastala je ogromna tenzija kada je voditelj Milan Milošević zamolio zadrugarku Erminu Pašović da za stolom i pred svima u oči kaže Ivani Krunić sve ono što je pričala o njoj iza ćoškova.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je to ignorisala, a onda je načela temu o njenom ulasku u "Zadrugu 3" i naglasila da to nije imala na umu.

On je mene na početku molio da uđemo zajedno, ja nisam htela, pokušavao je na svaki mogući način. Ja sam rekla da mi ni ime ne spominje! - počela je Ermina, a onda ju je Lepi Mića na kratko prekinuo.

Autor: TvPink Printscreen

Ovo kao da priča Zerina, ista priča! - rekao je Lepi Mića.

Međutim, nastao je haos kada su zadrugari raskrinkali Baneta i otkrili da je pred sam ulazak u rijaliti pokušavao da se prikloni Nataši Radan i Dragani Stojančević, a nastao je još veći šok kada je Mirko Gavrić priznao da je i njegovoj bivšoj supruzi slao poruke.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam to uradio sa Draganom zato što sam hteo da je podignem, ona se dobro druži sa Lazarom Jeremićem, pa me zamolio da se malo družimo. Što se Ivane tiče, dokazao sam da ne umem da manipulišem u mnogim situacijama - Rekao Je Bane.

Autor: TvPink Printscreen

On se javljao Nataši, Dragani, a onda je slao poruke i mojoj bivšoj ženi, rekao joj je kako ja nisam ni bio za nju - rekao je Mirko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti