separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ONA JE IZMANIPULISANA ŽRTVA! Zadrugari stali na stranu Ivane Krunić, OŠTRO OSUDILI Baneta Čolaka! (VIDEO)


Većina učesnika se složila!


Priča o komplikovanom odnosu između Ivane Krunić, Ermine Pašović i Baneta Čolaka se nastavila u večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", a Ermina je dala svoj komentar:

Od samog početka ja sam nju gotivila. Ona je Jasmini i meni bila jedan od favorita. Kad je bilo to sa Draganom, ja sam to znala, Lazar mi je preneo, ali mi je bilo teško to da gledam. Zato sam napisala tu čestitku, Dragana se odmah ogradila. Onda je stalo to. Kada je bio gazda, plašila sam se da neću Draganu da odabere za omiljenu, bila sam srećna kada je odabrao Ivanu, ali to je bilo na početku - pričala je Ermina.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam jedino tražila da budu iskreni prema sebi i kažu šta osećaju. Posle radija, oni se ljube, ja u šoku. Svo troje, ni za jedno nemam opravdanje. Ivana mi se izvinila što me nije poslušala. Bez obzira na to što je Bane moj drug, ne podržavam kada neko nekoga povređuje. Rekla sam joj ili da se skloni, ona je rekla da neće, nije me poslušala. Što se tiče ovih priča (da se Bane javljao devojkama da dogovara priče), nisam znala, ne podržavam - ispričala je Jovana Tomić Matora.
Meni je bilo katastrofa da ih gledam. Niti sam radila, niti sam čistila, a imam brak iza sebe. Kada sediš i gledaš šta neko radi, ne mogu da vam opišem. Bolesno. Ja sam Ivanu podržavala. Ja smatram da se ona nije zaljubila - nadovezala se Ermina.

Autor: TvPink Printscreen

Bane, ne možeš da mi kažeš da nije bilo emocija, kako si je grlio i milovao. Jesam li ja ludi umetnik? - prokomentarisao je Filip Reljić.
Ovo deluje kao nameštena priča, a Ivana je naj*bala - ubacio se Stefan Milošević.

Autor: TvPink Printscreen

U ovom trenutku vas dvoje treba da zahvalite Ivani što je učvrstila vašu vezu, a Bane je iskoristio Ivanu da bi saznao na čemu je sa Erminom. Ivana je izmanipulisana žrtva - zaključila je Ceca Kitić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti