separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OVO JE GLUPA PRIČA! Zadrugari SIGURNI da je drama između Baneta, Ermine i Ivane LAŽNA! Oni se POGUBILI kad su čuli kako ih RASKRINKAVAJU! (VIDEO)


Nisu imali kud!


U Beloj kući nastao je totalni haos kada je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" započeo temu o odnosu Baneta Čolaka i Ivane Krunić, ali i o ulasku njegove devojke Ermine Pašović.

Takmičari su imali burne reakcije, jer smatraju da je Ivana izmanipulisana od strane njih sigurni da su celu dramu izrežirali kako bi privukli pažnju javnosti.

Autor: TvPink Printscreen

Sedeli smo pored Marka i imali smo situaciju gde smo se s*rdali i pitao me da li ja znam da on ima devojku? A, Bane je rekao kao šta njega briga da li on ima ili nema, on je ovde ušao kao slobodna osoba - rekla je Ivana.
Kad sam ja poslala stvari, ona je počela da plače i histeriše i pitala je Nataliju:,,Kakva sam ispala ovde"? Ona joj je rekla da zamisli da je ona spolja, a ja untura. Onda je rekla da ona ne želi da povređuje nikog, da bi posle nastavila po starom. E, posle je padala u nesvest! Videla je grešku kako ispada napolju, a onda opet naskače na njega! - rekla je Ermina.

Autor: TvPink Printscreen

On je meni rekao da razmišlja šta li je u pitanju kad je ona toliko počela da šalje signale, da li je bolesna ili trudna - rekla je Ivana.

Maja Marinković, Dalila Dragojević i Lepi Mića bili su samo jedni od onih koji su glasno stali u odbranu Ivane, pa su otkrili koji je njihov zaključak.

Meni deluje kao da su sve smislili! Ivana nema lošu dušu, ali su od nje napravili totalnog idiota i glupaču! - rekla je Maja.

Autor: TvPink Printscreen

Tako je, ti si flertovao samo da bi ona ušla u Zadrugu! - rekao je Lepi Mića.
Ovo je realno glupa priča, trebalo je svo troje da popričaju zajedno i da reše, a ne da prave ovakav cirkus! - rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti