separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

TI SI NJEMU PLATILA DA UĐEŠ OVDE?! Vladimir više nije mogao da sluša priče o Čolaku, pa se obratio Ermini! Njegovo zapažanje je IZNENADILO SVE! (VIDEO)


Nije više mogao da ćuti.


Zadrugari su u emisiji ,,Pretres nedelje" pomno pratili žestoku svađu koja je usledila između Baneta Čolaka, Ermine Pašović i Ivane Krunić. Mnogi su stekli utisak da je njihova priča farsa, a sve sa ciljem da privuku pažnju.

Vladimir Tomović bio je jedan od onih koji nije razumeo postupke Ermine od samog starta njenog učešća, pa ju je upitao nešto što je zaintrigiralo sve.

Autor: TvPink Printscreen

Da li si ti Banetov fan, pa si mu platila da uđeš ovde, ne razumem? Da je moja devojka unutra...ne znam, ja da sam na tvom mestu, nikad ne bih ušao! Rekla si sama da ti je to velika greška, a sada si u istim go*nima. Bane Čolak se sve vreme smeje, jer je uspeo u nameri i svojim planovima! Svaka čast na tome, evo, ja odajem priznanje - rekao je Vladimir.
Nisam! - rekla je Ermina.

Autor: TvPink Printscreen

Vladimir se osvrnuo i na Ivanu sa kojom će, kako je najavio, kasnije razgovarati i pokušati da joj pomogne da ignoriše svaki pokušaj da je napadnu, a onda je na ironičan način poručio nešto što je nasmejalo sve.

Ti moraš da budeš svesna, objašnjavaću ti noćima da ti za njega treba da se boriš! - nastavio je Vladimir.
Meni se on zgadio! - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti