separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

IMAM POTREBU DA PRAVIM PRIČU: Zola više nije mogao da ćuti, pa otkrio SVE PLANOVE BANETA ČOLAKA! On pognute glave sve potvrdio! (VIDEO)


Sada je sve jasnije!


U Beloj kući nastao je opšti haos zbog ljubavnog trougla koji se oformio otkad je Ermina Pašović ušla u Zadrugu 3. Kako je poznato da je njen dečko učesnik Bane Čolak, veliku pažnju privukla je njegova prisnost sa Ivanom Krunić.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, Lazar Čolić Zola kao Banetov prijatelj više nije mogao da ćuti, pa je izjavio da će otkriti pravu istinu, jer više ne može da sluša laži za koje su svi zadrugari saznali.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam mu rekao da je najbolje da Bane ustane i kaže celu istinu, ja ako mislim tebi loše, mislim i sebi, eto. Glava me zabolela slušajući ovo. Kad sam ulazio ovde, nikako mi nije bilo jasna njegova reakcija. Bio sam u wc-u, on se tuširao, ja sam bio tu, pitao sam ga u čemu je fazon i o čemu se radi? On meni kaže da je voli, ali jednostavno imam potrebu da pravim priču, osećam se bezvredno. Ivana je okej, ali ja stalno razmišljam o Ermini, stalno razmišljam o njoj. Rekao je da sumnja da je trudna  - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti