separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Zadrugari zaključili da je Mina LJUBOMORNA na Ivu zbog veze sa Stefanom, a onda ju je Maja Marinković URNISALA, pa spomenula Vladimira: MOGU DA GA GRLIM, LEP JE DEČKO! (VIDEO)


Nije znala šta da joj odgovori.


Zadrugari su ove noći bili izloženi stresnim situacijama, a sve zbog raskrinkavanja pojedinih u emisiji ,,Pretres nedelje". Međutim, ono što je smirilo tenziju jeste ljubavna priča Ive Grgurić i Stefana Karića.

Naime, svi su videli kakvo mu je iznenađenje priredila zadrugarka, a onda je zvanično pao i prvi poljubac koji je raznežio sve.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam se šminkala i izlazim, prolazim pored njega, a on me kao kulira. Natalija i Matora su palile sveće, pomagale mi, a ja ga gledam, on me kulira i dalje! Nisam više mogla da izdržim, svi su krenuli za nama, ali baš je bilo lepo - rekla je Iva.
Došle smo na ideju da ode kod Drveta, pa kao da ono zove Stefana da mu kao nešto kaže i da ga ona poljubi. Ja sam rešila da joj izađem u susret i da joj pomognem oko budžeta, da joj pomognem oko iznenađenja 

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, mnogi su komentarisali da je Mina Vrbaški ljubomorna, jer ona tako nešto nije doživela od Vladimira Tomovića u kog je zaljubljena. Nakon što je Vrbaški pokušala da opravda to, Maja Marinković odlučila je da je isprovocira, pa saopštila svima da se od njega neće skloniti.

Ja sam pitala Marijanu da li stvarno izgleda da sam ja protiv njihove veze...koliko puta kad ustanem i sednem sa nekim, ja ne konstatujem niti je ikad komentarišem u lošem kontekstu - rekla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da neću ulaziti u sukobe sa Minom samo zbog Vladimira. Ali, ja sa njim mogu i da se družim i da ga zagrlim, lep je dečko, neću da stavim tačku na to, nego zarez. Nisam se zaljubila - rekla je Maja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti