separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Nina NE ŽELI ništa sa Mlađom dok se ne ČUJE SA PORODICOM, Jovanović dobio aplauz zbog OVOGA, a onda su zadrugari počeli da PROVOCIRAJU Orozovića! (VIDEO)


Još jedna zanimljiva tema u večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom".


Poslednja tema o kojoj se pričalo u večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" bio je odnos Nine Babić i Mlađana Jovanovića, a Babićeva je istakla da se plaši reakcije porodice, te da je zbog toga odlučila da stavi tačku na ljubavnu priču sa Mlađom dok se ne čuje sa njima.

Autor: TvPink Printscreen

Nisam verovala u ljubav u rijalitiju, meni je majka možeš da uđeš, ali nemoj odmah da se zaljubiš. Ja ovde od muke počnem da vrištim. Rekla da se šalim sa svima, da ne ogovaram. On i ja smo pričali i stavili tačku, da mi ostanemo na tome da između nas nema ničega dok se ne čujem sa mojima - rekla je Nina.
Rekao sam joj: "Ti ne znaš kako to tvoja majka gleda" i da ne treba da se brine. Ovo nije veštačka priča, devojka mi se sviđa i to je to. Zadržaću za sebe to da li sam se zaljubio u nju, to ću reći njoj, ne ovde - ispričao je Mlađa i dobio aplauz zadrugara.

Autor: TvPink Printscreen

Zadrugari su nakon toga počeli da provociraju Nikolu Orozovića da mu se i dalje dopada Nina, te da se zbog toga i svađao sa Jovanovićem, a zatim su ga optužili i da se kači za udate žene zbog priče.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti